De makelaardij gaat sluiten per 31-12-2023 | Lees meer

TAXATIE

Taxaties

Woningtaxatie bij Dijkshoorn Makelaars. Kundig, realistisch en betrouwbaar.

Bij de verkoop van je huis komen er verschillende handelingen kijken waarvan je wellicht nog niet wist dat deze nodig zijn. Het laten taxeren van de woning is daar één van. Met een taxatierapport wordt de actuele waarde van het huis vastgesteld, waarna je deze kunt voorleggen aan je financieel adviseur of de geldverstrekker.

In de meeste gevallen vraagt de bank om de officiële bevestiging van de waarde van je woning. Dijkshoorn Makelaars voert al sinds 2007 taxaties uit en is erkend NWWI-taxateur. Dit betekent dat het taxatierapport volgens de gestelde eisen wordt samengesteld. Dankzij de woningtaxatie krijg je een uitgebreid inzicht, ontvang je een realistische schatting van de waarde en wordt er een gevalideerd taxatierapport (NWWI rapport) aangeleverd.  

Wil je meer weten over het laten taxeren van je woning? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik sta altijd voor je klaar.

Taxatie aanvragen

Huis taxeren

Om verschillende redenen kan je een taxatierapport nodig hebben. Een ervaren register-taxateur kan hier uitstekend van dienst zijn. Dankzij mijn brede scholing en ervaring op juridisch en bouwkundig niveau kan ik een gevalideerd taxatierapport aanleveren die voldoet aan de eisen van het NWWI.

Hierbij kun je rekenen op

– Uitgebreid onderzoek

– Een gevalideerd taxatierapport

– Geen addertjes onder het gras

– Persoonlijk contact

– Uitstekende service op maat

Dankzij mijn jarenlange ervaring in Bleiswijk en omstreken ken ik de huidige woningmarkt en kan ik een gevalideerd taxatierapport voor je opmaken.

Kies voor Dijkshoorn Makelaardij

Op zoek naar een ervaren taxateur Bleiswijk en omstreken? Dan ben je bij Dijkshoorn Makelaar op het juiste adres. Ik help je graag bij al je vraagstukken voor de aankoop en taxatie van een woning. 

Contact Opnemen