De makelaardij gaat sluiten per 31-12-2023 | Lees meer

Onze beoordelingen

Martijn AmmerlaanMartijn Ammerlaan
06:23 14 Mar 23
Een ervaren en professionele taxateur met kennis van de omgeving. Zorgvuldig in haar werkwijze, klantgericht en betrouwbaar. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Michael Van EmmerlootMichael Van Emmerloot
21:56 15 Feb 23
Als je je huis wil o.a wil laten taxeren, ben je bij Lianne aan het goede adres of zij bij jou natuurlijk. ;-) de afspraak was snel gemaakt en de communicatie is goed. lianne is eerlijk, transparant en betrouwbaar.
Dennis TDennis T
17:35 05 Dec 22
Wij zagen in augustus ons droomhuis op funda en hebben toen Lianne ingeschakeld als aankoopmakelaar. Wij hadden ons geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen! Vanaf het begin was het contact zeer prettig. Lianne is een uitstekend ingevoerde makelaar die voor haar klanten snel en grondig te werk gaat. Het is mede dankzij haar advies dat wij ons droomhuis hebben gekregen. Ze blijft daarnaast tot het laatst erg betrokken. Een voorbeeld: Bij de laatste check van het huis controleerde zij alle ruimtes van het huis zeer grondig en gaf ze ons handige tips. Kortom: als je op zoek bent naar een top makelaar of taxateur, dan bevelen wij Lianne ten zeerste aan!
Tushar BindaTushar Binda
11:26 28 Oct 22
Lianne heeft voor mij een taxatie gedaan voor ons nog te bouwen huis op een bouwkavel. De snelheid en expertise die zij heeft verdient een dikke pluim. Ik raad haar zeker aan.
Sara RitsSara Rits
10:03 05 Sep 22
Een goede en benaderbare aankoopmakelaar met verstand van zaken die ons eerlijk en duidelijk advies heeft gegeven over het gehele aankoopproces. Van hoogte bod tot het geven van reminders over de te regelen zaken bij verhuizing. Ze is altijd goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Ik beveel haar absoluut aan!
js_loader